Пінгвіни одного з американських публічних океанаріумів навчились коротати час за комп’ютерною грою під назвою «Game for Cats».

Початок весни для представників ряду пінгвіноподібних, що мешкають в каліфорнійському океанаріумі «Aquarium of the Pacific», традиційно пов'язаний із пошуками партнерів для спарювання. Однак що ж робити молодому поколінню, яке ще не зовсім готове до «серйозних дорослих стосунків»?

Щоб урізноманітнити дозвілля своїх улюбленців, співробітники океанаріуму вирішили запропонувати молодим пінгвінам на прізвисько Джеремі та Ньюсом пограти на iPad у відому комп’ютерну гру «Game for Cats». Планшет з увімкненою грою вони поклали на помітному для вихованців місці й стали спостерігати за птицями. Пінгвіни, звісно ж, не змогли вгамувати свою цікавість та почали вивчати небачений пристрій.

Як же здивувались фахівці, коли тварини розпочали дійсно грати. Першим апарат випробував Джеремі, а ось Ньюсом, почавши слідкувати за переміщеннями віртуальної миші, намагався схопити її дзьобом. У підсумку пінгвінам не тільки вдалося отримати море задоволення, але й встановити власний ігровий рекорд – одну тисячу шістсот балів.



Поделитесь в соцсетях: