Австралійський торгівельний центр ввів заборону на крики дітлахів, батьки яких роблять покупки и залишають малюків на території розважальної зони. Відповідне рішення було прийняте адміністрацією центру, розташованого поблизу Сіднея, тому що на галас малюків стали надходити скарги від інших відвідувачів.

За словами менеджера торгівельного комплексу «Dee Why Grand», дітлахи дійсно, вибігаючи із ігрової зали, часто бігають по зоні громадського харчування, через що відвідувачі, котрі вирішили попоїсти, дуже нервують. Представниця організації заявила, що і сама іноді чує дитячі крики у своєму кабінеті, хоча він знаходиться досить далеко від розважальної кімнати.

Наразі торгівельний центр розмістив неподалік від ігрової зони оголошення, де написано, що батьки повинні ретельніше слідкувати за власними чадами, оскільки адміністрація не має наміру терпіти волаючих дітей. При цьому те, яким чином центр планує карати порушників, не уточнюється. Однак ця заборона одразу ж викликала обурення з боку батьків на всіх австралійських форумах.

Ініціативу торгівельного комплексу засудив і психолог Майкл Карр-Грегг, який наголосив, що у сучасному суспільстві люди стають все більш егоїстичними. До того ж він виказав сумніви щодо юридичної сили подібної заборони «Dee Why Grand».



Поделитесь в соцсетях: