Науковці виявили, що є певний набір продуктів, які покращують потенцію і сприяють створенню духовної та фізичної близькості між двома людьми. Ці продукти називаються афродизіаками, і саме вони оптимальні при виборі меню для романтичної вечері, що присвячена Дню Святого Валентина. Перше, що треба взяти до уваги - це особлива кава, приготована за рецептом арабських султанів. Мається на увазі міцна чорна кава з кардамоном, медом і шафраном. Цей напій, який є потужним стимулятором, пили султани перед відвідуванням своїх гаремів.

Друге - це морепродукти, які вмістять у собі велику кількість цинку. Цей елемент підтримує гормональний баланс і підсилює статевий потяг, особливо у чоловіків. Молюски також збільшують виробництво тестостерону (гормону пристрасті) як у чоловіків, так і у жінок. Третє - це приправи, зокрема, перець чилі, який містить капсаїцин. Недавнє дослідження в Італії довело, що ця речовина покращує циркуляцію крові, підсилює роботу нервових закінчень та підвищує температуру крові.

Четверте - це авокадо, продукт, багатий фолієвою кислотою, який підсилює сексуальне задоволення у жінок і сприяє тривалої ерекції у чоловіків.

П'яте - це шоколад, який викликає вироблення гормону ейфорії дофаміну. Також не завадять такі продукти, як горіхи, індичка та курка, бо вони містять L-аргінін, «натуральну» Віагру, яка збільшує тривалість статевого акту. І, нарешті, особливої уваги потребують банан, багатий калієм і вітаміном B, які важливі для підтримки здорового сексуального потягу, та ананас, що містить бромелайн, який підвищує лібідо.


Поделитесь в соцсетях: