Сергій Лещенко народний депутат від Блоку Петра Порошенко высловывся про «окупацію» Верховної Ради України злодіями та шахраями.

Зокрема, він зазначив, що Закон про вибори, що прийшов до нас ще від екс-президента Януковича, приводить у Парламент мажоритарників – злодіїв.

Проте президенту Петру Порошенко не вистачає політичної волі, аби внести зміни до нього, адже такий виклад нормативного матеріалу дає йому можливість через обранців с мажоритарних округів отримати більшість у Раді.

А цей закон, підготовлений колишнім міністром юстиції Олександром Лавриновичем, був інструментом узурпації влади Віктором Януковичем.

Нердеп зауважив, що єдиний законодавчий орган в країні став чимось накшталт бізнес-породільні, що поширює корупцію в державі. Тепер в парламенті як на базарі, голоси купляють за гроші або компанії, які згодом отримують державні тендери.


На думку нардепа, усе це почалося із закону про вибори від 2012 року, який ще за часів Януковича підготував екс-міністр юстиції України Олександр Лавринович.

Мажоритарники вигідні для Президента, у них кишені рвуть від грошей, а в Парламент ідуть тільки від грабежу, ніякої загрози і ініціативи не створюють.


Поделитесь в соцсетях: