Замголови Генпрокуратури в своєму інтерв’ю заявив про те, що в прокуратури є достатньо доказів щодо причетності екс-президента Леоніда Кучми до скандального вбивства Георгія Гонгадзе. Також він зазначив, що на даний момент ведеться розслідування по факту злочину, адже отримання нових доказів і свідчень дало можливість продовжити слідчі дії щодо особи екс-президента.

Варто нагадати, що в січні поточного року Олексія Пукача, колишнього голову департаменту зовнішнього спостереження, засудили до довічного ув’язнення по звинуваченню у причетності до вбивства Георгія Гонгадзе. Після того, як підсудний почув свій вирок, він офіційно заявив про те, що рішення суду буде абсолютно чесним, коли поряд із ним опиняться Леоніда Кучма та Володимир Литвин.

Зі своєї сторони екс-президент зазначив, що таке рішення є справедливим, а українській суд є абсолютно чесним та прозорим, адже, якщо судом була доведена його винуватість, то він має понести відповідальність за скоєний злочин. Екс-голова парламенту також заперечив заяви Пукача і відзначив, що він говорить лише те, що йому нав’язують. Варто також зазначити, що такий вирок не вдовольнив вдову Гонгадзе Мирославу, а її адвокат заявила про те, що у справі має бути зазначеним замовний характер вбивства.



Поделитесь в соцсетях: