Відкритий Лист

07.06.2013, 21:38
Юлії Тимошенко, ОО ВО
Я завжди вірив, що в лавах парламентської "Батьківщини" є люди, для яких честь політика, справедливість та святий обов'язок перед виборцями стоїть вище за кулуарні домовленості та політичні торги.

Я, вже півроку намагаюся відкрити очі тим, хто сліпо вірить Яценюку. Неодноразово публікував свої звернення до ОО ВО "Батьківщина" з пропозицією поставити на голосування фракції та політради "Батьківщини" питання про відсторонення Яценюка від обов'язків лідера ОО та фракції.

На моє переконання, Яценюк несе потенційну загрозу цілісності об'єднаним опозиційним силам. Його партійна політика має назву: узурпація партійної влади шляхом усунення від внутрішньопартійних процесів "старої гвардії" прихильників звільнення Юлії Тимошенко.

Також, попри популістських заяв та скрізь маску патріота, Яценюк сформував виборчий список, на половину продавши місця у списку. Кошти які були зібрані ним підуть на президентські перегони 2015, бо тільки себе Яценюк бачить у якості єдиного кандидата від ОО. А ні звільнення Тимошенко вже у цьому році, а ні численні натяки з боку колег про неоднозначність його кандидатури, не стоять на шляху кар'єриста Яценюка. Я вже мовчу про те, що "Батьківщина" для Арсенія служить лише черговим трампліном для досягнення своєї мети. Про це свідчить тимчасова консервація "ФЗ", а не самоліквідація, як того вимагає Закон про політичні партії, у разі їх злиття.

Можна безліч приводити прикладів політичного рейдерства Яценюка, але не робитиму цього з тої причини, що всі розуміють те, що насправді відбувається.

Аби уникнути катастрофи, яка очікує батьківщину у серпні (масовий вихід нардепів з фракції), закликаю Юлію Тимошенко, рядових членів ВО "Батьківщина",та народних депутатів обраних за квотою цієї партії, негайно де-легітимізувати статус Яценюка, і не допустити шаблонного злиття "ФЗ" та "Батьківщини".
Нусс Павло Павлович
Публикации:
  • Авторские статьи
  • Фото
  • Юмор
Ловушка для союзника или каково быть партнером США Ловушка для союзника или каково быть партнером США
11 октября 2021 | 12:03
После очередного провала политики Белого Дома в Афганистане США снова показали свою несостоятельность как союзников и
Критичный  взгляд на Критичный взгляд на "удобные" и "комфортные" украинские новостройки
09 сентября 2021 | 16:51
Реалии с жилой недвижимостью в стране на сегодняшний день таковы – жилье есть, а денег на него у рядовых украинцев нет.
Регистрация
Комментарии - 0

Последние новости