"Про брехню"

22.01.2012, 14:31
Азарову Миколі Яновичу, Прем’єр-міністру України

Шановний Миколо Яновичу!

Ви у своїх чисельних виступах, друкованих та електронних засобах інформації не втомляєтеся переконувати, як процвітає економіка України, як добре живеться пересічному українцеві. Але ж Миколо Яновичу, це відверта неправда. Ось, як кваліфікують рівень України незалежні міжнародні експерти. За умовами ведення бізнесу ми знаходимося на рівні Сьєра-Леоне та Гамбії, рівня життя - Намібії та Ботсвани, економічної свободи – Узбекистану та Соломонових островів, корупції – Гондурасу та Зімбабве, політичних свобод – Мадагаскару та Пакистану, конкурентоспроможності – Албанії та Гамбії.

Зі 194 країн світу ми займаємо 73 місце за якістю життя і перебуваємо на рівні африканських країн: Марокко, Намібії, Ботсвани та Тунісу. Одним словом, ніби жиємо не в Європі, а чорній, жаркій Африці. Це їхня думка. Ви її добре знаєте. Але ж Ви чудово знаєте думки і самих громадян України і не лише з соціологічних опитувань. Варто лише вийти на ринок, побувати в місцях сплати комунальних платежів, проїхатися в громадському транспорті: отут-то і чути: жити стало гірше, життя наше невеселе. А ще ж є висловлювання куда відвертіші на адресу вашого і нашого рідненького уряду. До чого веду?

Миколо Яновичу, якби Ви спромоглися хоча б не брехати, то це вже можна було віднести до Вашого, чи не єдиного активу, за той час, коли Ви перебуваєте на посаді Голови уряду. То ж не брешіть!

З повагою, Петро Гайдамака
Гайдамака Петро Несторович
Публикации:
  • Авторские статьи
  • Фото
  • Юмор
Ловушка для союзника или каково быть партнером США Ловушка для союзника или каково быть партнером США
11 октября 2021 | 12:03
После очередного провала политики Белого Дома в Афганистане США снова показали свою несостоятельность как союзников и
Критичный  взгляд на Критичный взгляд на "удобные" и "комфортные" украинские новостройки
09 сентября 2021 | 16:51
Реалии с жилой недвижимостью в стране на сегодняшний день таковы – жилье есть, а денег на него у рядовых украинцев нет.
Регистрация
Комментарии - 0

Последние новости