Допоможіть у боротьбі з Сумським рейдерством!

01.07.2012, 11:02
Шановний Віктор Федорович!

Допоможіть врятувати наше підприємство, яке протягом багатьох років намагається знищити член виконкому міської ради міста Сум Соколов О.А.
На допомогу в цьому йому прийшов начальник Управління майна комунальної власності Сумської міської ради Щербак В.І. Використовуючи своє службове положення, він направив нашому підприємству позов на суму 1515095 грн. Кожна цифра у цьому позові є підробкою. І доказом цього у нас є Акт звірки, підписаний все тим же Щербаком. Також є й рішення суду, яке повністю спростовує цей позов, але на це ніхто не звертає увагу.

Вступивши у злочинний зговір проти нашого ТОВ, не дочекавшись від нас хабаря, Щербак вирішив таким чином поквитатися з нашим підприємством. Адже на підтримку йому став і Голова Сумського господарського суду Коваленко О.В., який навіть звільнив Управління майна від обов'язкового мита та розпочав діло, як він сам відмітив в ухвалі - "без доказів, а лише зі слів".

Така схема рейдерського знищення підприємств у місті Суми вже добре працює. Люди, використовуючи свої державні посади, вимагають хабарі, а коли їх не отримують просто знищують підприємство, адже вони ніколи за це не несли відповідальності. Тому шансів на існування у нашого підприємства не залишилось.

Наше підприємство звернулося за допомогою до Сумської прокуратури, надало усі докази фальсифікації і вже вкотре одержао відповідь, що їх наше питання не цікавить. Отже, невже такі як Щербак В.І. можуть безкарно робити підробки документів, вимагати хабарів, фальсифікувати данні, використовуючи свою державну посаду? Хто ж захистить інтереси більше ніж 100 чоловік, яких просто викидають на вулицю, залишаючи їх сім'ї без права на ісвання лише тому, що наше майно комусь дуже сподобалось!?

Ми дуже просимо Вас втрутитись у нашу ситуацію, припинити це місцеве свавілля - РЕЙДЕРСТВО, покарати винних у цьому.
Усі докази наших слів, рішення численних судів, акти звірок ми маємо. Але у місті Суми цим ніхто не цікавиться.

Ми звертаємось до Вас, Віктор Федорович, адже усі члени нашого колективу підтримували Вашу кандидатуру на виборах, сподівалися, що нарешті у місті Суми буде законність у судах і місцевій владі.

Захарченко Светлана Павловна
Андросова НАТАЛЬЯ БОРИСОВНА
Лупийов Виктор Васильевич
З повагою, колектив "Ремпобуттехніки"
Публикации:
  • Авторские статьи
  • Фото
  • Юмор
Ловушка для союзника или каково быть партнером США Ловушка для союзника или каково быть партнером США
11 октября 2021 | 12:03
После очередного провала политики Белого Дома в Афганистане США снова показали свою несостоятельность как союзников и
Критичный  взгляд на Критичный взгляд на "удобные" и "комфортные" украинские новостройки
09 сентября 2021 | 16:51
Реалии с жилой недвижимостью в стране на сегодняшний день таковы – жилье есть, а денег на него у рядовых украинцев нет.
Регистрация
Комментарии - 0

Последние новости