Мешканець західної Німеччини самотужки зірвав джекпот в «Euro Lottery», ставши при цьому володарем сорока шести мільйонів євро.

Розіграш лотереї, де участь приймають мешканці чотирнадцяти європейських країн, відбувся в Гельсінкі у минулу п’ятницю, дванадцятого квітня. На день пізніше, вже у Вісбадені, представники лотереї заявили про те, що є один єдиний переможець розіграшу, який вгадав всі сім цифр. За статистикою вірогідність цього виграшу складала один до п’ятдесяти дев’яти мільйонів.

Особистість щасливчика наразі залишається в таємниці. Організатори «Euro Lottery» лише повідомили, що йому тридцять з хвостиком, та мешкає він між Майном і Рейном на заході Німеччини.

Цей виграш став найбільшим в німецькій історії. Наприклад, в 2007-му році переможцям лотереї на трьох вдалось виграти майже сорок п’ять з половиною мільйонів євро. А ось попереднім індивідуальним рекордом стала сума в тридцять сім мільйонів сімсот тисяч євро.

Вперше розіграш «Euro Lottery» відбувся в березні минулого року. І лише через рік після її запуску в розіграшах лотереї приймають участь вже двісті сорок три мільйони людей.


Поделитесь в соцсетях: