В епоху високої технологічності суспільства, для того, щоб не втрачати своїх покупців, у підприємця з’являється необхідність мати власний інтернет-ресурс. Важливу роль для інтернет-магазинів та інших клієнтоорієнтованих компаній, на ряду з ціною, грає висока продуктивність серверів і їх непохитна стабільність. Для вирішення даних проблем, компанія HyperHost розробила спеціальну лінійку тарифів дешевого хостингу, які за якістю нічим не відрізняються від стандартних і навіть вишуканих хостинг-планів!

Як знайти якісний дешевий хостинг?

Важливість надійного хостинг-провайдера обумовлена ​​як мінімум тим, що від нього залежить і швидкість завантаження Вашого ресурсу, і його працездатність, а отже, і авторитет даного сайту. Будь-яка проблема з недоступністю сервера або високим часом його відгуку, тягне за собою зниження рейтингу сайту в пошуковій видачі, а іноді і повне випадання ресурсу з індексації. А це, у свою чергу, втрачений прибуток як від потенційних, так і від нинішніх клієнтів, які не змогли здійснити замовлення.

У такій ситуації, надійний бюджетний хостинг від авторитетного провайдера з багаторічним стажем роботи - це саме те, що допоможе разом позбутися всіх перерахованих проблем. Чому саме ГіперХост? Все просто, провайдер має цілу низку переваг, які приємно виділяються його в порівнянні з іншими компаніями на ринку. До цього переліку переваг можна віднести:

  • Швидкість роботи і час відповіді від техпідтримки. Навіть у найдосвідченіших клієнтів виникають питання в міру роботи з сайтом. У ГіперХост працюють тільки висококваліфіковані фахівці, які готові відповісти на питання, що виникають, з максимальною швидкістю як в онлайн-чаті, так і через email.
  • Створення резервних копій, яке проводиться з боку компанії щодня. Це допоможе Вам відчувати себе захищеним від втрати даних свого сайту.
  • Безперебійна робота серверів, uptime яких у HyperHost становить 99,97%.
  • Велика кількість CMS, за допомогою яких Ви можете з легкістю керувати інформацією на Вашому сайті.
  • Швидкість завантаження сайтів з серверів компанії, рівень якої для даного провайдера встановлено на дуже високому рівні. Всі сайти працюють на кращих SSD, які цьому сприяють.
  • Відгуки реальних клієнтів про хостера і його тарифні плани. Компанія входить в топ кращих провайдерів, що надають послуги хостингу, за версією багатьох авторитетних рейтингів і ресурсів, які займаються супутнім аналізом.

Наостанок, хотілося б відзначити, що висвітлені далеко не всі переваги, а щоб в цьому переконатися особисто, компанія пропонує тестовий період, який доступний для всіх тарифних планів як shared-хостингу, так і віртуальних серверів!


Поделитесь в соцсетях: