Купуючи дивани практично за безцінь, ви навряд чи залишитеся задоволені його якістю і експлуатаційними властивостями. Зрозуміло, пройти повз всілякі акції іноді непросто, особливо в період "чорної п'ятниці" і передноворічних розпродажів. Та все ж варто пам'ятати про безкоштовний сир, який можна знайти тільки в мишоловці.

Незважаючи на широкий асортимент, український меблевий ринок має ряд слабких сторін. Більшість покупців зацікавлена товарів з категорії "дешево і сердито", не звертаючи уваги на якість меблів. Щоб не переплачувати, багато хто віддає перевагу над спеціалізованими меблевими салонами звичайному ринку. Сьогодні на базарах можна знайти багатий вибір меблів за найпривабливішими цінами, але чи варто її купувати?

Фахівці інтернет-магазину "Магдек" нерідко стикаються з покупцями, що оцінюють дивани без підлокітників передусім за їх ціною. Такий підхід до купівлі меблів не можна назвати правильним, адже сума на ціннику не завжди служить індикатором якості.

Як вибрати диван хорошої якості для щоденного використання

Як вибрати хороший диван?


При вивченні асортименту не варто робити упор на фінансові можливості. Таким чином покупець ставить себе в жорсткі рамки, практично лишась вибору. Слід враховувати, що багато виробників меблів готові запропонувати якісні дивани за дуже стриманими цінами.

Тривожний сигнал - явно занижена ціна. Диван, незалежно від матеріалів виготовлення, є досить складними у виробництві меблями і просто не може коштувати "копійки". Проте, на ринку часто зустрічаються дивани за цінами, що відстають від ринкових удвічі. Тягнутися за гаманцем побачивши подібної пропозиції не варто: такий диван швидко зробиться непридатним і заподіє суцільний дискомфорт. Дешеві меблі грішать пружинами, що лопаються, зламаними ламелями, виразним скрипінням під час експлуатації і навіть неприємним хімічним запахом.

Відносно будь-яких меблів як ніколи актуальна приказка про скупий, вимушений платити двічі. Куди вигідніше вкластися в добротний диван на перспективу, чим купувати новий мало не щороку.

Якісний диван завжди коштує дорого?


Ні, немає і ще раз немає. Переконатися в цьому може кожен, відвідавши каталог інтернет-магазину "Магдек". На сайті https://magdek.com.ua/divany-kiyev/ представлений переконливий модельний ряд диванів вітчизняного і зарубіжного виробництва. Спеціально для вас тут зібрана колекція моделей всіляких розмірів, дизайну і конструкції :
  • прямі;
  • кутові;
  • трансформери і так далі

Покупців чекають ціни від виробника, широкий асортимент супутніх товарів для сну і чуйні консультанти. На відміну від ринків, магазин надає фірмову гарантію на доступний асортимент. Уся представлена в каталозі продукція відповідає міжнародним стандартам якості, безпеці і екологічності.


Поделитесь в соцсетях: