Хоча декрет — це особливий час у житті кожної жінки, багато молодих мам продовжують поєднувати його з яким-небудь додатковим джерелом прибутку, наприклад, продають дитячий трикотаж оптом.

Робота для мам у декреті: як заробити без вкладень

Чому саме дитячий трикотаж?


На це питання досить легко відповісти: ви нещодавно стали матусею, малечі так чи інакше знадобиться якісний одяг. Тож чому б зробити те, чим ви так чи інакше будете займатися, своїм альтернативним чи основним бізнесом?

Про всі нюанси такого прибутку — у цьому матеріалі.

Як заробити гроші в декретній відпустці в Україні


Ми добре розуміємо, як молодій мамі хочеться проводити чи не увесь свій час поряд зі своїм маленьким сонечком! Втім, сучасні мами відзначають, що не хочуть втрачати зв'язок з навколишнім світом і додаткове джерело прибутку стає саме тією ниткою, що допомагає не втратити цей зв'язок.

Бізнес у декреті має бути легким та не віднімати багато часу. Буде добре, якщо він матиме щось спільне з вашою дитиною, адже таким чином вам буде легше у цьому зорієнтуватися.

Саме тому багато успішних матусь, які починали власну справу під час декретної відпустки, вважали за краще продавати дитячий трикотаж оптом.

Що таке дропшиппінг та спільні покупки


На сьогодні існує два прибуткових варіанти роботи у декреті, які не потребують особливих вкладень: спільні покупки та дропшипінг.

Розглянемо їх трохи детальніше.

Спільні покупки (СП) — це купівля одних й тих самих речей групою людей, що дозволяє таким чином зекономити на вартості цих товарів.

Ви можете спробувати себе у якості організатора СП й утримувати собі невелику суму за організацію покупки.

Дропшиппінг передбачає трохи іншу схему роботи:
  • Спочатку вам потрібно знайти постачальника дитячого трикотажу оптом, домовитися про співпрацю.
  • Після цього ви виставляєте його товар у себе на сайті;
  • Ви продаєте речі за власною ціною, що складається з ціни виробника + вашої націнки за речі;
  • Одяг купують і ви пересилаєте виробнику потрібну суму замовлення;
  • Виробник одяг самостійно пересилає це замовлення вашому клієнту, так що ви можете не турбуватися про оренду складу.

Таким чином заробіток — це та націнка, яку ви поставили на товар.

Гарні умови співпраці пропонує надійний виробник речей для дітей ТМ Вікторія Стиль. Це перевірений український виробник, який пропонує свою продукцію за дуже вигідними цінами.

Всі умови ви можете дізнатися у менеджера бренду. Спробуйте і переконайтесь самі: такий бізнес не займає багато часу, не відкриватиме вас надовго від малюка й дозволить мати досить пристойний прибуток!


Поделитесь в соцсетях: