І це стосується не лише людей – гарна рекламна вивіска, якою оздоблено торгову точку, виставковий центр, офіс або інше підходяще місце, покликані повідомити цільовій аудиторії про місцезнаходження вашого об’єкту, чим він може її зацікавити та про заходи, які в ньому відбуваються. Отже, рекламна вивіска – перше, що бачить клієнт, і вона повинна мати сучасний дизайн, поєднувати в собі якісні матеріали та збірку. Виготовленням цієї продукції в Києві займаються добре обладнані типографії з повним циклом виробництва.

Гарне обличчя завжди привертає увагу

Шлях від дизайну до монтажу


Виготовлення рекламних вивісок передбачає розробку дизайну, прийняття до уваги особливостей фасаду, де їх буде розташовано та дозволених у даному регіоні форм рекламної продукції. На вартість вивісок впливають:
  • каркас – носій усіх зовнішніх елементів вивіски, виготовляється з металу;
  • виготовлення видимих елементів відбувається з пластиків, плівок, композитів, нержавіючої сталі;
  • наявності підсвічування. Воно може бути статичним, динамічним, зовнішнім, внутрішнім, також можливе виконання підсвічування окремих елементів.

Типографія, що пропонує свої послуги у Києві, володіє:
  • власним конструкторським відділом та штатними дизайнерами;
  • технікою, що здатна виконувати не лише друк, але й порізку, фарбування, зварювання, складання, монтаж виробів;
  • транспортом для доставки по Києву та Україні.

Якщо ви знайшли таке виробництво, ви зможете замовити попередній розрахунок вартості (для чого треба заповнити форму на сайті і менеджери зателефонують для уточнення питань та повідомлять про ціну послуг підприємства), отримаєте усі необхідні документи (дозволи, креслення) для розміщення зовнішніх конструкцій, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Якісна реклама – ефективний результат


Справжні фахівці пропонують виготовлення рекламних вивісок за умов використання лише якісних матеріалів, стійких до вигоряння, сонячних променів, температурних перепадів, вологості. Оснащений технопарк дозволяє виробництву працювати цілодобово, дублювати поламані одиниці техніки. Завдяки цьому ви отримаєте якісний продукт у строго обумовлений термін. Довірте відповідальну справу професіоналам та будете задоволені результатом на сто відсотків, адже вони володіють багаторічним досвідом, знанням нових технологій та їх оптимального застосування.


Поделитесь в соцсетях: