Поява огірка як культури налічує понад 6 тисяч років, а в Українській історії відлік ведеться з 17 століття. Огірки одні з найпопулярніших інгредієнтів для салатів, їх солять, маринують і навіть використовують в косметології. Овоч доступний круглий рік і всім відомий своїми дієтичними властивостями. Існує понад тисячу видів огірків, які відрізняються за своїм призначенням.

Самі вигідна ціна на насіння огірків в інтернет-магазині

Перед тим як купити насіння огірків необхідно визначити наступні критерії:
  • Стійкість до основних характерних хвороб. Існує цілий список сортів, які мають імунітет до цілого ряду захворювань.
  • Місце вирощування. Огірок досить примхлива рослина і необхідно враховувати кліматичні особливості вашого регіону. Деякі сорти краще вирощувати на відкритому грунті, інші більш пристосовані для теплиць.
  • Ціль використання. Залежно від того як ви плануєте вживати плоди, можна виділити види для салатів, для консервування або для універсального використання. Також, є сорти, які відрізняються високим вмістом вітаміну С.

Найчастіше на упаковці з насінням огірків можна зустріти позначення F1, яке говорить про те, що перед вами гібридний сорт, виведений селекціонерами. Такі сорти огірків славляться своєю витривалістю і врожайністю.

Насіння огірків можна придбати оптом і в роздріб, у спеціалізованому магазині чи в інтернеті. Але радимо звернутися до онлайн-продавців. Тут же можна ознайомитися з відгуками і дізнатися скільки воно коштує. На насіння огірків ціна залежить від декількох параметрів:
  • сорту (гібриди, голадські сорти зазвичай дорожчі місцевих);
  • розміру пакування (від декількох грам до кілограма);
  • оброблений чи ні від шкідників.

Також зазначимо, що при оптовій купівлі діють спеціальні умови, а доставка здійснюється по всій Україні.

Також, в інтернет-магазині ви можете придбати супутній матеріал: добрива, невеликий інвентар а також насіння інших культур, паростки кущів, міцелії грибів. Повний асортимент для городника любителя. Зробивши замовлення в одному місці, ви значно зекономити на послугах кур'єрської служби та термінах доставки.
Оплату за товар можливо зробити наперед або при отриманні. Вибирайте безпечний та зручний для вас спосіб. Якщо вас цікавлять роздрібні покупки, замовляйте зразу декілька сортів овочів, насіння квітів, зелені. В інтернет-магазинах з посадковим матеріалом завжди є великий асортимент. Продукція на сайті від аграрних підприємств завжди користується особливим попитом. Адже товар завжди якісний, професійно запакований та з гарною схожістю. А що ще потрібно для тих, хто мріє про розкішний сад та гарний врожай городини? Хіба що, гарні сонячні дні.


Поделитесь в соцсетях: