Мати власний будинок на березі річки або озера – мрія, мабуть, кожного городянина. Втілити її в життя допоможе будівельна компанія. Та й просто власний будинок – це фантазія багатьох сімей. Немає нічого кращого, ніж переїхати із задушливої квартири в власний будиночок, розташований у мальовничому лісі. У таких місцях навіть душа відпочиває. Багато людей вибирають такі будинки під дачі, для заміського сімейного відпочинку або проведення вечірок з друзями на свіжому повітрі.

Заміський будинок доступніше, ніж здається


При цьому, не завжди на ринку вторинної нерухомості можна знайти підходящий варіант заміського житлового будинку. В такому випадку ідеальним варіантом буде будівництво власного будинку за індивідуальним проектом. Будівництвом будинків під ключ займається будівельна компанія Львова. Інженери і архітектори підприємства допоможуть придбати ділянку, зробити проект, і в обумовлені терміни звести будівлю.

Будинок під ключ – і нехай мрія втілиться в життя

Побудувати заміський будинок за готовим проектом


Архітектори компанії проектують індивідуальні житлові будинки на розсуд замовника. Залежно від площі і розташування земельної ділянки фахівці можуть звести будинок необхідної поверховості з цегли, деревини, газобетонних блоків, або зібрати каркасний будинок. І кожна з них проектується за індивідуальним ескізом. Всього на вибір замовника пропонується багато готових проектів будівель. Крім того, кожен клієнт може викласти свої побажання, і згідно з ними спеціалісти створять індивідуальний варіант приватного будинку. Залежно від проекту, а також від площі і матеріалу будівництва підраховується вартість робіт.

Найбільш популярними сьогодні вважаються двоповерхові житлові будинки площею 150-200 квадратних метрів з прибудованим гаражем та літньою кухнею. Але є й багато інших цікавих проектів. Так, є бюджетні варіанти одноповерхові будинки площею від 50 квадратних метрів, 2- і 3-поверхові особняки площею від 500 до 800 квадратних метрів. На прохання замовника на ділянці також можна звести баню і інші будови. Оплата будівництва проводиться поетапно. Спочатку замовник оплачує частину вартості об'єкта, а потім повну суму вже після здачі будинку. На кожен об'єкт замовник надає повний пакет документів.

Замовивши будинок під ключ, клієнт може бути впевнений, що за деякий час він отримає готову будівлю. При цьому не буде необхідності самому контролювати весь процес, займатися пошуком спеціалістів або закупкою матеріалів.


Поделитесь в соцсетях: